Afslank

Wil je van je overtollige kilo’s af? Dat kan best lastig zijn, want er is altijd wel iets te snoepen in de buurt en een ongezonde maaltijd zit in een klein hoekje. Toch is afvallen ongetwijfeld de moeite waard. Als je het een tijd volhoudt, zul je merken dat je meer energie en een betere conditie hebt. Zo kun je blijven genieten van de mooie dingen in je leven.

De producten van Bional

De producten van Bional ondersteunen je met de kracht van de natuur. Bional Silhouet zet groene thee in om je lichaam te helpen bij het verbranden van vet. Bional IdeaalGewicht bevat Glucomannan voor een verzadigd gevoel.

Overgewicht

De helft van de volwassenen in Nederland heeft overgewicht. Onze moderne omgeving draagt hieraan bij: we bewegen steeds minder, en ongezonde voeding is overal in overvloed beschikbaar. Ook door andere factoren kun je meer kans hebben op overgewicht, zoals:

• een ingrijpende gebeurtenis
• stoppen met roken
• zwangerschap

Geleidelijk afvallen werkt het beste

Als je wilt afvallen, kan het verleidelijk zijn om intensief te gaan lijnen. Maar als zo’n dieet is afgelopen, vallen veel mensen terug in hun oude leefstijl en eetpatroon, waardoor ze weer aankomen en soms zelfs meer gaan wegen dan voorheen. Zo ontstaat het welbekende jojo-effect. Ook bevatten sommige intensieve diëten niet alle vitamines en mineralen die je nodig hebt. Geleidelijk afslanken werkt het beste: je lichaam krijgt de juiste voedingsstoffen binnen, waardoor je gezond afvalt, en je blijft ook nog eens langer op je nieuwe gewicht.

Een verzadigd gevoel

Veel mensen eten tussendoortjes omdat het verzadigde gevoel al snel na de maaltijd wegtrekt. Een natuurlijk voedingssupplement op basis van Glucomannan kan hierbij helpen. Deze vezelrijke wortel geeft je een verzadigd gevoel én ondersteunt bij gewichtsverlies als je een energiebeperkt dieet volgt2. Bional IdeaalGewicht combineert de kracht van Glucomannan met Bittere Sinaasappel.

Meer over Bional Ideaalgewicht

2 Gunstig effect wordt verkregen bij 3 maal daags 2 capsules (3g glucomannan in doses van 1g), voor de maaltijd met 1-2 glazen water in de context van een energiebeperkt dieet.

Groene thee helpt bij de vetverbranding

Wist je dat groene thee je lichaam ondersteunt bij het verbranden van vet? Daarnaast helpt het om de ophoping van vet te verminderen. Daarom ontwikkelden wij Bional Silhouet. Bional Silhouet gebruikt speciaal geselecteerde plantenextracten zoals groene thee, paardenbloem en rozemarijn om je lichaam te ondersteunen bij de vertering3, het verbranden van vet4 en het verminderen van vetophoping4.

Meer over Bional Silhouet

3 Paardenbloem, Rozemarijn
4 Groene thee