Bewegen

Je bewegingsapparaat bestaat uit veel verschillende onderdelen: je spieren, gewrichten, botten, zenuwen, en zelfs je energieniveau zorgen samen dat je goed kunt (blijven) bewegen.

De producten van Bional

De producten van Bional helpen je lichaam om goed te blijven bewegen. Daarvoor vertrouwen we op de kracht van mineralen en vitamines.

Magnesium voor de werking van je spieren en zenuwen

Je lichaamsgewicht bestaat voor zo’n 40% uit spieren. Je hebt er ongeveer 650, ieder met hun eigen functie. Je spieren werken door zich samen te trekken en weer te ontspannen. Daarbij spelen bepaalde mineralen een rol: calcium en magnesium helpen bij de normale werking van je spieren. Ook je zenuwen gebruiken deze mineralen om goed te functioneren.

Vermoeidheid en je gemoedstoestand

Als je je moe voelt, heb je niet altijd voldoende energie om actief te zijn en dingen te ondernemen. Zonde, want dat kan juist zo leuk zijn! Vermoeidheid is een signaal van je lichaam dat je het even wat rustiger aan moet doen. En het kan ook je geestelijke gemoedstoestand beïnvloeden. Daarom kun je bij vermoeidheid soms best een steuntje in de rug gebruiken. Een voedingssupplement zoals Bional Natuurlijk Zee Magnesium kan hierbij helpen: het draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid én het is goed voor je gemoedstoestand.

Ondersteuning voor je spieren en zenuwstelsel

Kun je wel wat extra energie en ondersteuning gebruiken om actief te blijven? Bional Natuurlijk Zee Magnesium bevat magnesium en calcium om de werking van je spieren en zenuwen te ondersteunen. Daarnaast is magnesium goed voor je gemoedstoestand en geven magnesium en de vitamines B6 en B11 je extra energie bij vermoeidheid.

Meer over Bional Natuurlijk Zee Magnesium

Vitamine C: goed voor het kraakbeen

Je gewrichten zijn gemaakt van kraakbeen, bot en bindweefsel, en zorgen ervoor dat je soepel kunt bewegen. Ze vangen schokken op en beschermen zo je botten. Vitamine C helpt bij het behoud van gezond kraakbeen en ondersteunt de bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Meer over Bional Glucosamine

Ondersteuning voor je kraakbeen en botten

Het is de moeite waard om goed voor je botten en kraakbeen te zorgen. Botten en kraakbeen (onder andere in je gewrichten) zijn immers een essentieel onderdeel van je bewegingsapparaat. Bional Glucosamine met vitamine C is speciaal samengesteld om je botten en kraakbeen optimaal te ondersteunen; vitamine C is goed voor je zenuwstelsel en helpt bij het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten. Zink en selenium helpen je cellen en weefsels te beschermen.